dimarts, 12 de gener del 2010

El pacto y el complejo de Electra

Els adolescents són rentables.
Els que es dediquen a guanyar diners dins de la indústria del cinema ho han tingut sempre clar. Ahí están els mil·lionaris ingresos de pel·líqules com ara Crepúsculo. La televisió, sobre tot ara la privada que seguix movent-se per la publicitat, no es queda tampoc enrere. Recordeu el recent programa Curso del 63, d'una finalitat educativa qüestionable. Un altre exemple en la programació dirigida a entretindre als més joves és la poc realista FyQ.

El passat diumenge va començar una sèrie titulada El Pacto. El seu argument ha generat ja certa polèmica i alguns dubten ja de que Tele 5 continúe emitint-la . De fet la Confederció de pares i alumnes ha sol·licitat ja que es retire. De fer-ho ens quedariem sense saber perquè set xicones d'un col·legi privat decidixen quedar-se prenyades a l'hora, per a disgust òbviament dels pares i preocupaciò dels educadors que veuen perillar el seu prestigi de centre transmisor de valors.


La cosa va complicant-se. Algunes comencen a tindre problemes de salut. Altres afronten problemes sentimentals i acaben trencant amb la seua parella -amb la que no havien comptat per engendrar a eixe fill!-, i quasi totes veuen agreujar i empitjorar la seua relació familiar. Però ninguna vol trencar el pacte de silenci i confesar la raò d'aquesta extranya decisió.

Hi ha però alguna cosa que no está del tot clara, doncs i ha una, la leader, que sembla haver volgut convèncer les seues amigues de l'ànima per tal de disimular així el seu propi embaraç desitjat per qüestions de cels. Concretament, els cels són vers la seua madrasta, qui ocupa l'atenció del seu benvolgut pare. És a dir, res nou, sinò el clàssic complexe d'Electra!

L'argument és una xorrada, però reconec, si més no, que está ben feta. Ahí es nota la mà de Fernando Colomo.

Seguim la discussió, si voleu, en la xarxa social.

1 comentari:

  1. Si esque va a ser cierto aquello con lo que machacco yo aveces a mis alumnos/as, que todo lo inventaron los griegos... Nihil novum sub sole

    ResponElimina