dilluns, 11 de gener del 2010

Concurs Odisea 2010

Ja está ací! Ja ha arribat, per fi podrem participar en breu en la tercera convocatòria del concurs Odissea.

El concurs es dirigix a estudiants del País Valencià i té com a objectiu fonamental treure la cultura clàssica de les aules durant uns pocs dies i dinamitzar les nostres especialitats amb l'ús de la xarxa entre els nostres alumnes.

Es tracta d'un concurs en línea. Durant una setmana els alumnes inscrits han d'anar contestant unes preguntes relacionades amb les nostres matèries clàssiques dins del temps establert (24 hores; la rapidesa només compta en el desempat final). Les respostes són sempre una única paraula que els participants han de descobrir emprant diversas fonts d'informació, entre elles Internet.

Els premis són:

  • Tres primers premis de 100 euros per als tres primers equips classificats.
  • Tres segons premis de 50 euros per als tres següents.
  • Quatre premis de 25 euros per als quatre següents.
  • Primer equip classificat en la fase nacional (en competició amb l'equip gauanyador en Galicia): 400 euros.

El plaç d'inscripció estará obert de l'11 i al 27 de gener en la pàgina del concurs: http://www.culturaclasica.net. De moment, xiquets i xiquetes meues, ja podeu anar pensant el nom i integrants del vostre grup (màxim tres persones!). A veure si tenim la sort i l'entusiasme d'altres anys!!

Com en les darreres edicions aquest concurs será tot un èxit de participació. Vaja per adelantat l'agraiment als organitzadors i patrocinadors de l'event: les seccions de la SEEC de Castelló – València i Alacant, Prósopon-Sagunt i l'associació Ludere et discere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada