dijous, 1 d’octubre del 2009

El MARQ en la Xarxa social

Aquesta és la crònica de la nostra visita de hui al MARQ.
A diferència de l'any passat, i de l'altre, enguany, per temor a la plutja no hem visitat Lucentum, només el museu. Hem tingut ocasió de veure la sala dedicada a la prehistòria, tot i que no estava previst. Hem conegut una miqueta la evolució de l'home en la manera de viure i el desenvolupament de la tècnica. Hem vist que de vegades la nostra tecnologia del segle XXI no funciona i que per aixó cal improvisar. Com que el video no funcionava, Lucia ha tingut l'amabilitat de mostrar-nos la sala romana, que tampoc teniem previst visitar. Així que hem tingut dos visites a preu d'una!
En el taller ens hem relaxat una miqueta amb el sentit de l'humor dels xics prehistòrics i ens hem pringat modelant amb pasta ídols, o alguna cosa pareguda.




El suplici ha vingut després. A toc de pito i en riguròs silenci marcat per una guia "tiquismiquis" hem recorregut les sales de l'exposició temporal dedicada a bellesa del cos en Grècia. Per sort ens han deixat una estona disfrutar a soles de la famosa escultura del Discòbol.
Espere que l'activitat haja sigut del gust de tots.
En la xarxa social Cutres Baixes teniu la resta de fotos.

1 comentari:

  1. La visita al museu del Marq en va pareixer interesan i entretenguda vam pasar del paleolitic al neolitic observan els diferents materials i obejectes que utilitzaben en aquell temps,fen referencia als amulets que utiliztaben vam fer un taller on vam elaborar amb fang el nostre propi idol,en el meu cas el idol pla,despres van comtemplar diferents jarres que en els seus dibuixos els quals interpretaben un xicoteta historia,per ultim i com a figura principal el Discobolo de Miron,que es una escultura que sapropaba a la perfecció.

    ResponElimina