dijous, 21 de gener del 2021

Magister discedit...

Hola, xiquetes i xiquet. Us escric per ací per tal d' anotar els deures que haureu d'anar fent els pròxims dies durant la meua absència.

Com us anunciaré aviat, estaré de permís, si més no, durant un parell de mesos, per motius personals: he de tenir cura del meu nano, mentre sa mare prepara oposicions, i tractar al mateix temps d'enllestir un llibre que estic escrivint des de fa anys. Espere que Conselleria no tarde massa en enviar sustitut i esteu molt bé amb ell o ella.

  • Grec II: 

Cal fer els 8 primers textos d'Apol·lodor. Al Teams, en una carpeta nova anomenada DEURES, us he penjat les solucions en dos arxius separats en format pdf (textos 1 a 4 i 5 a 8). 

  • Llatí II

Cal preparar els textos 8 a 12 de l'antologia fotocopiada de la Guerra de la Gàl·lia de Cèsar. Als Arxius de teams us he penjat pdf amb la solució (traducció i anàlisi sintàctica) perquè aneu fent l'autocorrecció.

A més a més, us he penjat un document en pdf amb frases per a la pràctica de les oracions de participi amb vocabulari. Al final del document s'incorporen les solucions corresponents.

Els dos documents estan dins d'una carpeta nova anomenada DEURES.

  • Grec I
Cal fer els exercicis A, B, Γ., p. 45-48 del llibre de text, així com els exercicis d'etimologia corresponents al capitol 5  Ο ΚΟΣΜΟΣ i les seus activitats de cultura del quadern.

A més a més, us he preparat un document amb un exercici de comprensió lectora. Estará disponible per a descàrrega en les tasques de Teams a partir del 22 de gener i, per a que quede registrada la vostra feina, s'ha de muntar fet abans de l'1 de febrer, data en la que la tasca quedarà tancada. Ho corregireu amb qui vinga per a la substitució. 

  • Llatí I
Heu d'acabar l'exercici 4 colloquium de les activitats complementàries del quadern (inclou audio en ivoox). Correcció: en vindre sustitut/a.

A més a més, cal que feu els exercicis d'un text complementari anomenat Nasus Iuliae que tindreu disponible per a descàrrega a partir del 22 de gener. Per a que quede constància del treball fet, s'ha de muntar fet abans del 29 de gener. El 30 de gener surtiran les solucions perquè feu l'autocorrecció fins al 5 de febrer, quan la tasca es tancará.

  • Llatí 4rt ESO
Cal fer els PENSA del capitol III: A, B, C, pp. 24-25.

Heu de traduir el Colloquium tertium del quadern (pp. 10-11) i us propose que graveu un audio repartint-vos els quatre papers: Delia, Syra, Aemilia, Iulia. Quan estiga enllestit el penjeu al Teams!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada