dissabte, 15 de juny del 2019

Salvete Deluxe i altres coses

Com de costum, arriba final de juny i toca anar fent una valoració del curs. Parle ara ací del grup de 1er de Batxillerat.

 

Els resultats acadèmics han estat dins de la tendència de tots els anys. Hi ha gent amb excel·lents, uns pocs suspensos i d'altres, la majoria, que passen a 2n curs amb notes mitjanes. I com de sovint, hi ha alumnes que tenen facilitat i gust per les llengües clàssiques, i fa goig veure com de curiosos són. Alguns s'han esforçat molt, però no a tots li ha anat bé, dissortadament. No falten el que han anat tot el curs a mínims, potser perquè encara no tenien clar perquè estan en humanitats, i que s'han espavilat a última hora i tractant de fer, sense massa èxit ja, un sprint final.

L'actitud ha estat bona, tot i que de vegades em semblava estar xarrant a les parets. Els he vist esgotats físicament en ocasions i escoltant la lliçò com que sent ploure. Ha hagut bn rotllo entre tots i m'ha agradat veure algunes expressions espontànies de companyerisme, encara que no han proliferat massa, potser per vergonya.

Enguany sí que hem tingut ocasió de surtir-nos una miqueta de la dinàmica normal de classe per poder posar en pràctica mitjançant el teatre alguns dels continguts de la matèria. I hem descobert facetes artístiques molt interessants en alguns alumnes. No oblidarem el passotisme de Zeus, la mala llet de Hera, la curiositat de Pandora, la xerrameca de Fama, a la pitonisa Maria Luisa o el somriure d' Invictus.

Ara cal descansar, si hem aprovat tot.
Ens veiem el proper curs, per tal de rematar la feina.
Bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada