dijous, 11 de febrer del 2016

Post per a Sandra

Hui hem tingut una tutoria diferent. Aprofitant que está fent el PRACTICUM al centre, Sandra Serran, una exalumna de llatí de fa uns anys, ens ha estat explicant la seua experiència en la UA. 

Amb la simpatia que la caracteritza, Sandra ens ha contat una miqueta en què consistixen els estudis de Filologia Anglesa, com és la vida universitaria en general i tot allò que va aprendre a nivell acadèmic, però també a nivell cultural a Manchester amb la beca Erasmus.

Ella era una bona estudiant, amb un bon nivell d'anglès i una habilitat especial per a les llengües. Al final del post ho podeu comprovar pel que fa al grec.


Però com ella reconeix, allò més important a l'hora de ficar-se en la universitat no es tant la preparació previa, sinó les ganes que hi posem, i açò depén fonamentalment del tipus d'estudis que triem; si escollim allò que en principi ens agrada, amb la  dedicació necesaria, sempre acabarem la carrera exitosos; i tampoc importa tant si al principi no ho tenim clar del tot i pel que siga decidim a mitat de camí canviar de carrera. Tot el que fem ens servix, d'una manera o una altra, per a la nostra formació i per a les vitals experiències personals.

I sobre el tema de les ixides profesionals, Sandra ens ha recordat també que al final qui busca sempre  trova alguna cosa, tard o pronte, ací o allà. 
Axí que estic segur que aviat la veurem fent classes d'anglès en algún lloc. Ella s'ho passarà pipa i els alumnes que tinga disfrutaran molt.

I a vosaltres, xiquetes meues d'enguany, espere veure-us també dins de poc -perquè el temps passa volant-, sense els dubtes i pors d'ara, estudiant feliços allò que més us agrada. 

Aprofite per enviar des d'ací una abraçada a dos de les Muses que recentment ens van deixar per triar un altre camí. Esperem que vaja tot genial.Ací teniu un parell d'exemples de les coses que feiem aleshores, allà pel 2009, amb Sandra i els seus companys.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada