dimarts, 17 de juny del 2014

Post per a Lorena

Una de les coses més boniques que té la feina de professor de secundària és veure cóm els alumnes que han passat per les teues classes continúen els seus estudis, se'n recorden de la seua etapa en el institut i valoren tot allò que van aprendre d'adolescents en les nostres classes.

En 2012 ens va vindre a contar la seua experiència periodística Núria Agulló.
Hui ens ha visitat Lorena Pérez, que acaba de finalitzar la carrera d'hispàniques i que ha fet el treball de fí de grau en clàssiques amb una investigació sobre el mite d'Heracles i la seua pervivència al s. XXI.
Ella ens ha explicat una miqueta cóm funciona aixó de Bolonya, cóm és la vida universitaria i quines opcions de treball hi poden haver per als filòlegs més enllá de la docència.

A Lorena la recorde com una xicona tranquileta, sentada en primera fila, que anava fent a poc a poc. Ha sabut triar allò que de debò li agradava i s'ha anat convertint en una apasionada de les lletres i les humanitats. Ja al batxillerat apuntava maneres, com podeu veure en este video de 2010.



Gràcies, Lorena, per fer-nos partíceps de la teua il·lusió. Molts ànims amb les pràctiques i sort amb la teua carrera professional. Tens les portes obertes al Cotes!



4 comentaris:

  1. Muchas gracias por compartir tu experiencia con todos nosotros de esa manera tan amable y cercana y transmitirnos las ganas de seguir estudiando humanidades. Te agradecemos que hayas tenido el detalle de compartir tu tiempo con nosotros. By: Gema y Àngela.

    ResponElimina
  2. La charla pienso que nos ha servido de mucho pues nos ha hecho abrir un poco más los ojos y nos ha contado como está el tema de la universidad y como le ha ido la carrera a ella. Ha estado muy interesante.

    ResponElimina
  3. Va ser genial escoltar a Lorena, qui ens va contar la seua experiència en el món de les lletres. Ens va contar un poc de que tractaven algunes asignatures i moltes em van cridar l'atenció. Una vegada més em toca pensar si a la universitat faré sols filologia anglesa o anglesa i hispànica.

    ResponElimina
  4. El plaer ha sigut meu i qualsevol dubte que tingau ja sabeu os estic. :)

    ResponElimina