divendres, 26 de setembre del 2008

Després de 2 setmanes

No han passat ni dos setmanes de curs i ja tenim algunes novetats importants que anunciar.
  • Finalment Oreto ha pogut fer una permuta i tornar prop del seu poble. Llàstima, no ens ha donat temps ni a fer-nos un cafenet. Li desitgem el millor.
  • Plena d'entusiasme ens ha arribat des de Crevillent la simpàtica Neli a qui donem la benvinguda oficialment per la ret i desitgem que es trobe molt agust al nostre institut, tot i la pluja dels llargs divendres.
  • Encetem nou blog destinat als alumnes de Fonaments lèxics. És un blog d'aula col.lectiu que, com el ja antic Alea Iacta Est, neix destinat a compartir experiències entre alumnat de centres valencians. En aquesta ocasió no emprarem el llatí, sinò la llengua dels tecnicismes i les ciències. Provarem d'arribar el més llunt possible, viatjarem per les estrel.les i el cosmos de la mà de l'astronomia, s'endinsarem fins al fons de la terra guiats per la geologia, i tractarem de veure a l'interior del nostre cos i la nostra ànima amb la medicina i la psicologia.
  • La primera eixida extraescolar, pendent encara de confirmació del Consell Escolar, será al Paranimf de la Universitat d'Alacant, el proper 22 d'octubre on veurem una comèdia llatina de Plaute, el PSEUDOLO. Ja vos informarem dels detalls.

1 comentari: