dimecres, 4 d’abril del 2007

Actuacions memorables

Finalment no hem tingut ocasió de veure al centre una setmana cultural plena d'actes lúdics i activitats alternatives. Amb tot, els petits actes que s'han fet han sigut molt interessants i hauríen de servir per replantejar-nos la necesitat d'una setmana cultural-solidaria com Déu mana.
L'esmorzar solidari va tindre un seguiment important. Menjar-se un bocadillo per 2 euros crec que ens ha servit per pensar una miqueta en la necessitat dels altres.
A iniciativa del Departament de Castellà s'ha realitzat un recital de poesía a càrreg dels alumnes de 2n de Batxillerat. No he pogut assistir, però sé que alguns s'han emocionat.
Enhorabona als organitzadors i als participants d'aquestos actes.

El nostre Departament ha tingut també una presència modesta, però amb prou èxit. Les representacions dels mites, tot i que no tingueren una difusió mediática excessiva, han acaparat l'interés de molta gent. Ací teniu els resultats dels qüestionaris. Molt bé, xiquets, no esperava menys de vosaltres!
Dona testimoni del vostre talent la càmara indiscreta, que, com no podía ser d'altra manera, ha arreplagat també els momens àlgids de l'extraordinari concert amb el que vos va deleitar el cada vegada més nombrós cor de l'institut en la seua segona actuació estelar, esta vegada ja sense acompanyament instrumental permanent i amb tres veus en algunes peces! A veure si la pròxima ja tenim preparada la cançoneta grega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada