dissabte, 17 de febrer del 2007

Veniu a Grècia ?

Ja tenim pressupost base i itinerari per al viatge a Grècia!

ΗΜΕΡΑ 1: Arribem a l'aeroport d'Atenes i ens traslladen a l'hotel Ilion (acusatiu de ΗΛΙΟΣ).
ΗΜΕΡΑ 2: Després d'esmorzar ens dirigim a Delfos. Passem el dia visitant el santuari d'Apol·lo i el Museu, on trobarem el famós auriga. L'hotel es diu també Auriga (Ηνίοχος).
ΗΜΕΡΑ 3: Tornem a Atenes, en direcció al seu port, el Pireu. Allí agafem vaixell cap a l'illa d'Hydra. Com no circulen ni motos ni cotxes tendrem que anar caminant cap a l'hotel Yδρούσα.ΗΜΕΡΑ 4: Dia lliure per fer compres, visitar els llocs emblemàtics o prendre un cafè frappé a la vora del mar.
ΗΜΕΡΑ 5: Esmorzar i de nou al vaixell, en direcció a la veïna illa de Poros. Ens rebran a l'hotel Σειρήνη. En aquesta illa podrem fer un bany. Compte amb les sirenes!ΗΜΕΡΑ 6: Esmorzar i de nou al vaixell. Com a Ulises els vents ens portaran per altres indrets recòndits. Aquesta vegada farem un tomb per l'illa d'Egina. Després de tantes aventures voldrem descansar. Qué millor que dormir en l'hotel Γαλήνη,que vol dir "tranquil·litat, repòs". Amb les forces renovades visitarem per la vesprada el temple d' Atenea Afaia.ΗΜΕΡΑ 7: Tornem a l'hotel del sol a Atenes. Tindrem temps de visitar l'Acròpolis pel matí, tindre una vista panoràmica de la ciutat des del Licabitós per la vesprada i sopar de "sobaquillo" al barri popular de Monastiraki. Per la nit fem les maletes.
ΗΜΕΡΑ 8: Esmorzem i eixim pitant cap a l'aeroport.

Tindrem guia durant tot els trajectes.
Dormirem en habitacions triples.
Esmorzars inclosos.
Bitllets de vaixell i autobús de desplaçament per al nostre grup.
Preu per persona: 490 Euros.
Caldrà afegir-hi el preu dels bitllets d'avió. En els pròxims dies tindreu el preu final. Espere que no superior als 700 E.
El preu està previst, però, per a un grup de 30 persones mínim. Hem de reclutar a més gent.
Els companys d'altres instituts que vulguin participar contacteu amb mi.

Χαίρετε!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada