dimarts, 6 de setembre del 2016

Benvinguda 11

Pareix ahir que començàvem al Cotes. I ja han passat 10 anys!
Comencem curs nou amb la benvinguda internauta de rigor.

Enguany compartim departament amb una persona especial, Lorena. Ella s'encarregarà dels xicons de llatí II, Llatí de 4rt i els nous de Cultura Clàssica en 2n i 3r ESO.  Segur que apreneu un fum i disfruteu amb les seues entretingudes classes!

Jo seguiré, amb molt de gust, amb:
  • les valentes xicones que han agafat el grec en 2n de Batxillerat. De moment seguirem dialogant, fins que sapigam exactament cóm queda el tema del selectiu. Espere que pugam reprendre els assatjos per tal de representar en públic el nostre divertit Musical de Letras!

Però també coneixeré alumnes nous:

- la nova generació d'humanistes de 1er de Batxillerat amb els quals seguirem la dinàmica d'anys anteriors. Ja tinc ganes de veure les seues caretes quan comence a parlar-los en grec!



- a més a més encetarem una experiència nova: el taller de teatre de 1er ESO. Espere ens ho passem molt bé fent el patllasso i col·laborem amb l'esperit del Projecte d'Innovació Educativa fent pinya i tractant de gestionant emocions el millor possible.

A tots i totes, benvinguts!

5 comentaris:

  1. Ciao, χαιρε y Salve! El verano ha sido corto, pero suficente para retomar las fuerzas necesarias para este 2º de bat! Bienvenidos a ti y a mis compis de clase :) Ànim a la nova generació humanista, estic segura que anirà tot bé!


    Ens veiem a classe.

    ResponElimina
  2. Espero sacar las mismas notas que el año anterior, aunque cada vez se complique más jeje
    Pd: soy keren

    ResponElimina
  3. @ Gràcies, Neli, que vaja fenomenal enguany!
    @ Benvenuta, Carlota! Piacere ritrovarti.
    @ Keren, las mismas o mejores notas, verdad de la verdadera!

    ResponElimina
  4. Gràcies per donar-me la benvinguda. Estic molt contenta d'estar ací i compartir departament amb tu. Serà un any genial, segur. Però, encara és estrany trobar-te pels corredors... ;)

    ResponElimina