dijous, 1 de novembre del 2012

Joc de cartes i PAU de Grec

El passat 25 tinguerem la reunió sobre les PAU de Grec per a 2013. Per primera vegada, després de molts anys i gràcies al relleu de la nova especialista, la professora M. Paz López, els assistents vam poder comentar obertament la necesitat d'un canvi en el contingut i estructura d'aquestes proves per tal d'adaptar-nos al nivell real d'aprenentatge significatiu que poden assolir els alumnes en dos anys de grec i mantindre l'entusiasme. 
El problema, però, és que si s'aprova el nou anteprojecte de llei LOMCE (esperem que les firmes ho aturen) el selectiu desapareix com l'entenem actualment i, lo pitjor, el grec, convertit en mera optativa i sense diferenciació progressiva d'assignatures Grec I i Grec II en el nou curriculum propost per Wert, acabará probablement desapareixent per falta d'alumnes que triarán d'altres matèries com ara Història de l'Art o una segona Llengua extrangera.
Però qui sap si potser cal esborrar tot i començar de zero.
Mentrestant, nosaltres continuem jugant en primer curs, per tal d'usar la llengua al temps que ens divertim.
Deixe ací les fitxes i les instruccions d'un joc de cartes que ferem ahir basat en el material Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, per si algú vol descarregar-s'ho.
Feliç halloween a tothom.
ANTHROPOS.KARTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada