diumenge, 14 de juny del 2009

RELAXATIO

Ara sí, ha arribat el moment de relaxar-nos.

I també de fer conclusions sobre la marxa del curs i els resultats finals.
Com ja he anat advertint des de l'inici del curs, el que calia per superar el llistó era practicar diàriament. Els que així ho han fet no han tingut gaire problemes.
Alguns s'han despistat; la calor, la primavera, les hormones, la bilirrubina...
D'altres s'han confiat massa i han perdut el fil, sense poder-lo agafar de nou a temps.
Hi ha qui es podia haver esforçat més, però tenia suficient amb el mínim.
I hi ha, en fi, qui sí s'ha esforçat de debò, però dissortadament no ha pogut arribar a la desitjada meta.
Espere poder veure-vos a tots l’any que ve, tant en Grec com en Llatí. Senyal de que haureu passat finalment, en juny o setembre. També m’agradaria fer més coses divertides amb tots en l’assignatura optativa de Referents clàssics.
Per que tingau una mica clar quines són les optatives a triar, les opcions de matrícula i el sistema de ponderació en les properes proves del Selectiu 2010, vos deixe una presentació excel·lent preparada per Ana Ovando. Mireu-se’l amb tranquilitat després de relaxar-vos.

Només em resta demanar-vos que ompliu la següent enquesta de qualitat sobre el funcionament del curs i el vostre rendiment, amb opinions, propostes de millora i comentaris personals. És anònim, aixina que sigau sincers, si us plau, critics, però raonables. Amb altres paraules, poseu-vos la mà al cor abans de respondre. Açò és seriòs. Per a mí és important conèixer l’opinió dels alumnes.
Gràcies a tots i totes, carinyets.

1 comentari:

  1. Santi, gaudeix de la relaxació: te l'has ben guanyada!! Molt bona idea l'enquesta per als alumnes: la posaré en pràctica. Que estigues bé.

    ResponElimina