dilluns, 3 de setembre del 2007

Els premis Auriga 2007 guardonen l’Hospitalet de Llobregat, Alcoi i Reus

No hi ha millor forma de començar un curs que rebent un premi.

La revista Auriga, publicació dedicada a la divulgació del llegat grecoromà, ha fet públic avui el veredicte de la XIV edició dels premis Auriga, adreçats a l’ensenyament secundari dels territoris de parla catalana.
Enguany tinc la satisfacció de rebre el premi Didascàlia d’experiències docents concedit pel material audiovisual preparat l'any passat i concebut com a recurs didàctic complementari de l’assignatura de grec de batxillerat titulat “Teseo, Ariadna i la Minocabra”. Aquest premi el compartim ex aequo amb Mercè Otero i Vidal, de l’IES Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat, per la seva trajectòria de tutoria ininterrompuda de treballs de recerca de cultura clàssica.
D'altra banda, el premi Núria Tudela i Penya, per a estudiants ha estat atorgat a Helena Arévalo Martínez, alumna de segon de batxillerat de l’IES Gabriel Ferrater, de Reus, pel seu treball “De mites i cançons”, un recorregut per la mitologia clàssica a través de la música rock, folk, heavy i pop. El treball ha estat dirigit per la professora Lídia Martínez.

La meua enhorabona a tots els companys i alumnes que han estat guardonats. Els meus agraïments a la revista Auriga. Agraïsc de nou a tots els companys que em tiraren una maneta: J.María per oferir-me el Departament de Música, Pepe per acompanyar-mos amb la seua furgoneta, a Conxa pel vestuari, a Ana per dur-me'l. Una abraçada forta als xavals de l'institut de Sant Vicent, sense els quals no hauría estat possible l'experiència. Ja quedarem un dia per celebrar-ho!

9 comentaris:

  1. Enhorabona pel premi!
    Sí que fa il.lusió començar el curs d'aquesta manera, oi?
    Que això sigui el preludi d'una època ben profitosa.
    Saluacions.
    Lluís.

    ResponElimina
  2. Enhorabona pel premi i per la feina feta. El vídeo molt divertit, ara açò de la pronúncia erasmiana, com s'explica?

    ResponElimina
  3. Gràcies a tots dos, amics Sebastiá i Lluís.
    Ens vam divertir tant que enguany pense repetir l'experiència, aquesta vegada, però, amb el llatí. Si ho fes en grec ja podría de fet emprar la pronúncia històrica grega, doncs els meus alumnes d'Alcoi ja no en saben res de la destrosa del Disiderius.
    Els alumnes del video els tingué fa dos anys durant el curs d'expectativa de destí i no vaig tindre altra opció.

    ResponElimina
  4. Mi enhorabuena, Santi, que extiendo a todos los participantes en la gestión del proyecto (alumnos y demás ayudantes) por la parte que les corresponde. Me alegra comprobar que todo tu esfuerzo y tus peleas con la técnica han dado sus frutos. Seguro que ahora no decaerán las ganas de empezar nuevos proyectos. Espero que podamos celebrarlo pronto.

    ResponElimina
  5. Santi, enhorabuena a todos por el premio, es una gran satisfacción que se reconozca el trabajo bien hecho.

    Buen comienzo de curso.

    Saludos
    Charo

    ResponElimina
  6. He llegit la bona notícia ara que comence de nou a navegar pels blogs. Que aquest curs vaja encara millor per a tots. Felicitats Santi!!

    ResponElimina
  7. Gracias Ana, Charo y Manolo por las felicitaciones. Me alegra volver a saber de vosotros en la red.

    ResponElimina
  8. Me ha alegrado mucho esta estupenda noticia. Muchas felicidades a todos por vuestro trabajo.
    Saludos
    Amparo

    ResponElimina