dijous, 12 d’abril del 2007

Teseo y la minocabra Busita (μέρος δεύτερον)

Sé que estu ansiosos per saber qué passava finalment amb Teseu i Ariadna. En la primera part arribarem al clímax quan ella li demanava un favor especial. Què haurà passat amb la pobra Busita, la minocabra? Cóm haurà ixit Teseu del laberint? Haurà deixat plantada a la malaltosa Ariadna a l'illa de Naxos? Li haurà donat carabasses ella? Quina haurá estat la intervenció d'Hermes en els fets?
Per a que ixiu de dubtes ací vos deixe la segona part. Llegiu el guió i en tornar passem el curt sencer i fem un xicotet control davant de la pantalla!



Aprofite per recomanar-vos la nova sèrie còmica sobre una familia romana a TV3 titulada La via Augusta que comença el 26 d'Abril i que ja está sent comentada en la blogosfera. Veieu, per exemple, les crítiques "constructives" del blog de Sebastià. Això sí, esperem que els del PP consideren que no han de treure cap rèdit polític de cara a les eleccions amb el tall que havien previst de la senyal del canal català i puguem seguir xarrant de la sèrie quan torne από τών Αθηνών.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada