diumenge, 1 d’abril del 2007

Agenda

Abans d'afrontar la recta final del curs el més d'Abril ens ajudará a renovar energies. Primer setmana santa i després les tant esperades festes de Sant Jordi.
El meu parèntesi será una miqueta més llarg, doncs, com ja sabeu, estaré en un institut d' Atenes. Ho he deixat, però, tot preparat per a que pugueu seguir el curs amb la major normalitat possible. Els companys Paco i Oreto s'han oferit amablement a substituir-me en algunes sessions.
Als de 1er vos deixe ací el calendari d'activitats amb deures i examens previst durant la meua absència. La resta de classes, que estareu amb el professor de guardia, espere que les aprofiteu al màxim. Feina no vos en falta. Vos recorde que cal preparar en la wikipaideia l'argument del teatre en llatí. A banda dels nostres exercitia en quia vos servirá aquest recull de recursos amb vocabularis, jos i exercicis.
Les xiques de Grec II tindreu que anar adelantant matèria soletes, empollant els dos últims temes que ens queden i uns quants pàrrafs (vistos i no vistos a classe) del text.
No m'oblide dels llatins II i de l'examen de Lucentum que tan mal de cap ha donat a més d'un. Com molta gent tenia problemes per fer la descàrrega del Box del post anterior, ara podeu trobar les presentacions en aquest enllaç.

No estaré present físicament, però sí que estaré al tant del que feu en la ret. Miraré de tant en tant el xat i respondré als possibles missatges del correu.
Si algú vol alguna cosa de Grècia...
Curate ut valeatis!
Χαίρετε!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada