dimecres, 27 de març del 2013

Videos supercalifragilisticos

El procés d'aprenentatge lingüístic cobra sentit quan els alumnes tenen a la fi l'oportunitat de composar els seus propis textos i transmetre missatges en un acte de comunicació real.
En altres anys aquesta tasca d'expresió la dosificavem al llarg del curs; corregiem els escrits generats després de cada capitol i, si eren en forma de diàleg, els representavem a classe. Enguany ho hem deixat per al començament de la 3ª avaluació. Aprofitant els dies de la setmana cultural, i a mode de colofó dels materials encetats enguany (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΓΛΩΣΣΑ), ens hem organitzat en grups per composar nous textos i donar-li format de video, que penje aci, esperant els vostres comentaris, xiquets.

El resultat crec que ès òptim, perquè la implicació, en general, ha estat bona i hem col·laborat tots per que surtira una cosa original.
Vull que descanseu i torneu després de vacances amb energies renovades, perquè la recta final está ahi. Recordeu fer els exercicis de llatí penjats en l'Aula virtual (cap. IX, X).
Esperem que l'ambient de classe en la resta d'assignatures vaja millorant i pugau reprendre el ritme de treball idoni per acabar sense massa suspesos.
Καλό Πάσχα!

1 comentari: