diumenge, 20 de maig del 2018

Acomiadant les xicones de 2n

Demà tenim la recuperació de 2n de Grec. Dissortadament han arribat a aquest punt dos alumnes, dos de les muses de la promoció anterior. Les altres, potser, espere, vinguen a muntar nota, ja que la mitja final no és massa alta.

I és que enguany Xenofont ens ha costat una miqueta. Però tambè, cal dir-ho, em tingut problemes de regularitat en el ritme de treball. Els darrers dos anys han estat realment arrítmics deguts a la meua absència, fins que arribaren els substituts, primer per la meua baixa i després pel permís de paternitat.

Hem aconseguit, però, arribar a la fi i ara ens queda només desitjar-vos sort, que aproveu totes tot i que surta un fragment "fàcil" i no s'estenga un plany des del Pireu fins a Alcoi!

Gràcies a les quatre pels bons ratets que em passat junt i el vostre sentit de l'humor. Els "logopollos" m'acompanyaran sempre.




Aprofite per desitjar sort també als xicons que van canviar de camí al final de l'any passat, uns per canvi de modalitat, altres d'optativa i d'altres, fins i tot, de centre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada