diumenge, 16 de desembre del 2007

Els clàssics al Levante: pocs, però bons

Els de clàssiques sempre hem segut pocs, però fins ara, i malgrat els esforços d'alguns per fer-nos desaparèixer, hem sobreviscut. A més a més m'atreviría a dir que ara precisament estem vivint un periode esperançador, no perquè els polítics estiguen ja convençuts de la importància de la cultura grecoromana i s'estiga pensant en una major presència de les nostres disciplines en l'ensenyament, sinó per l'ambient de renovació metodològica i afany de divulgació extraordinari protagonitzat per gran part del professorat.
Una prova del que estic dient la teniu en la notícia que recull aquest article del periòdic Levante. Fa anys sería impensable trovar en día diumenge, entre tantes notícies de cultura, aquesta breu referència a la tasca d'uns professors que creuen en allò que fan i transmeten entusiasme als inquiets alumnes de llatí, grec i cultura clàssica. Algú en l'administració hauria de prendre nota del que s'está fent.

La foto del diari electrònic no és massa bona, però crec reconèixer a l'amiga Conxa Pont, qui ens va deixar els vestidets per al curt que rodarem fa poc i a qui agraïsc des d'ací per la seua constant col.laboració.

L'article parla també de les jornades de Sagunt a les que está previst que anem en Abril (els 4 Eurets que heu pagat per al teatre, recordeu?). A banda de la reprensentació, per la vesprada realitzarem un taller. Aneu pensant quin voleu que fem dels molts oferits pels companys de culturaclasica.net


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada