dijous, 12 de juny del 2014

Unicornis, deeses de l'Olimp i herois grecs visiten els xicons del M. Hernández

Després de dos anys, hui hem tornat al Miguel Hernández per a repetir experiència i contribuïr al programa de transició entre el col·legi i el nostre institut.
Amb els xicons de 6é de primaria hem posat en pràctica algunes de les coses que hem aprés enguany en 1er de Grec.

La jornada ha estat completa. Hem tingut ocasió al llarg del matí d'exercitar la ment amb la introducció teòrica a l'alfabet grec, de practicar l'habilitat caligràfica com els antics escribes amb papir i càlam, de veure representats en carn i os personatges llegendaris de la mitologia grega, i de practicar l'expressió corporal i el moviment  mitjançant la música grega.
En definitiva hem fet classe d'història, teatre, manualitats i educació física!!

Agraïr des d'ací a tots els menuts que han participat, per la seua col·laboració i interés. Vos esperem al Cotes Baixes el proper curs.
El nostre agraïment per als mestres que ens han acompanyat, ens han ajudat a montar els tallers i, fins i tot, han ballat amb nosaltres. Gràcies a la seua directora per acceptar l'experiència i al nostre equip directiu pel recolzament.
I especialment gràcies als meus alumnes que han sabut organitzar-se perfectament treballant en equip i mostrant amb gust i paciència tot allò que els menuts els han anat demanant amb curiositat.

Més concretament, a Iris per possar-se en el lloc de Marta (esperem es recupere promte), que sé lo dificil que li resulta actuar en públic. A Olga pel reportatge fotogràfic. A Marina per fer de mestra estupendament. A Gema i Ryanne per la simpatía olímpica. A Joan i Alejandro per la sensibilitat amb Sara.
Amb alumnes aixina dona gust fer coses.

Us deixe ací totes les fotos per a descàrrega.


3 comentaris:

  1. Ens ha paregut una experiència molt interessant i divertida, però falten els agraïments a les millors alumnes, Alba i Àngela, que s'han esforçat molt per no cagar-la en el teatre.
    Per coses així ens encanta estar en lletres, repetiríem la experiència mil i una vegades més.
    De les millor alumnes jeje

    ResponElimina
  2. Molt molt divertit, vam poder fer de professors, d'actors i ballarins, una experiència digna de ser repetida. :)

    ResponElimina
  3. Es veritat, perdoneu, Alba i Àngela, vosaltres sou l'eix principal del teatre sine qua non...

    ResponElimina