divendres, 20 de juny del 2014

En ocasiones veo unicornios

Veo unicornios, también diosas con pelucas y en ocasiones oigo una vocecilla que dice.... ¡Alejandroooo! ¿habéis visto a Alejandro?

És el que té fer teatre i repetir constantment per a que surta tot bé. Però no ha estat gens avorrit. Ans al contrari, ho hem disfrutat molt. Perquè els xavals d'aquest any la veritat és que li han posat interés i s'han deixat dur molt bé.

Si el curs passat, després d'una època de desánim, recobrava la il·lusió del començament per poder seguir amb el blog, gràcies a la simpatia d'uns alumnes la mar de "salaos" que em van donar molts moments de risotades, aquest no ha estat, per a sorpresa meua, menys divertit. M'havia tocat la loteria!

Hem fet un fum de coses; algunes programades, d'altres no, però totes força interessants. Hem aprés també un grapat de coses a nivell teòric, encara que potser alguns haurien necessitat més temps per tal d'assimilar tot millor. Són tots uns xicons que complixen a la perfecció el perfil d'humanista i amants de les lletres. I sobre tot, malgrat algunes desavenències personals entre ells, han sabut sempre ser pacients i treballar en equip.
Però com que no podem sempre organitzar-nos millor els profes per tal de valorar com cal les destreses de cadascú i llur potencial a nivell d'intel·ligència emocional, ni tampoc tenim massa temps per conèixer les condicions particulars de cadascú en casa, etc., malauradament acabem ficant una nota que reflectix tan sols el grau de coneixements teòrics.
Els que no passeu de segur que a Juliol tindreu més èxit. 
Ànims.

Afrodita: GR. 10 / LLAT. 10
Olimpia: GR. 10  / LLAT. 9
Alejandro Magno: GR. 8 LLAT. 8
Alejandro Magno (suplent): GR. 7 / LLAT.
Homer taronja: GR. 9 / LLAT. 7
Atenea: GR. 8  / LLAT. 7
Minotaure d'una banya: GR. 8 / LLAT. 6
Hera: GR. 7 / LLAT. 4
Cenicienta troyana: GR. 4 / LLAT 3
Teseu: GR. 5 / LLAT. 4

3 comentaris:

  1. Ha sigut un curs molt bo , amb algunes encontronades, pero en definitiva molt bo

    ResponElimina
  2. En ganes de vacacions, però ha sigut una experiència interesant, he conegut nous companys genials i he aprés moltísimes coses. Gràcies a tots per tot.

    ResponElimina
  3. Ha sido un curso duro, pero también lleno de grandes momentos, risas y sobre todo buen rollo,eso si, cuando se ha estudiado se ha estudiado. Gracias y nos vemos en septiembre ahora a disfrutar de las vacacionees!

    ResponElimina