dimecres, 28 de maig del 2014

Mitos con dríacos y unicornios

Per fí, ja está enllestit el video amb l'estreno de la representació que vam fer passat dilluns als xicons de 1er i 2n ESO. 
Ha quedat molt bé, esteu fets uns teatreros. 
Tan de bó puguerem repetir l'experiència l'any que ve en l'assignatura de Referents clàssics i muntar una xicoteta companyia! De moment comencem la gira per Alcoi, ja, ja, i ho fem al col·legi Miguel Hernàndez, col·laborant així amb el projecte de transició entre centres com fa un parell d'anys. La data fixada: 12 de juny. 
Ho envie, en versió resumida de 10 minuts, al Concurs Hermes
Igual tenim més possibilitats de guanyar els premis Cotes Baixes, perquè ací, en la categoria artística-musical de Batxillerat, que jo sàpiga no es presenta ningú més!! Ja decidiu si voleu donar la quantitat, que no será massa, a la protectora d'animals com s'ha fet altres anys o a alguna ONG. 
Gràcies per la participació i simpatia.
Vosaltres sí que valeu!

Alejandrooooo, habéis visto a Alejandro!

8 comentaris:

  1. Amb molt esforç i diversió, una gran experiència!

    ResponElimina
  2. Van ser unes setmanes plenes d'esforç i rises amb tots. Sens dubte una experiència que repetiria :)

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. El teatre ha sigut una experiència molt satisfactòria,ens hem unit més com a grup i hem ensenyat als xiquets cosses sobre mitologia que no sabien. Alguns han descobert la seua faceta com actors i altres els han atacat un poc els nervits,però al final de tant d'assaig o hem aconseguit! També hem tingut l'oportunitat de perdre un poc de classe i deixar de costat la rutina,que tampoc esta mal. Felicitar als meus companys pel treball i al meu companyer d'escena Homer (Àngela) per donarm-me tantes bones estones al damunt de l'escenari mentre els altres actuaven i a Santi per la bona realització i muntatge del video final!

    ResponElimina
  5. Ens ha costat molt d'esforç i sacrifici realitzar aquest teatre, però ha sigut molt divertit i el resultat ha sigut magnífic, la pròxima parada d'aquest teatre será el col·legi Miguel Hernández.

    ResponElimina
  6. Ha sido una buena experiencia realizar este pequeño teatro, que nos ha llevado varias semanas de ensayo, de risas y algún que otro despiste pero lo hemos conseguido y haberlo presentado a los niños de 1º y 2º de ESO nos ha dejado con ganas de más, y es por eso que el 12 de junio lo presentaremos a los niños del Miguel Hernandez. En primera representación teníamos un poco de nervios, pero no íbamos a dejar que nos jugaran una mala pasada, así que, con todo nuestro esfuerzo y valor, fuimos a por todas. En resumen, ha sido una gran experiencia poder realizar este tipo de actividad con este grupo.

    ResponElimina
  7. Ha sido una experiencia muy divertida e interesante, ya que, hemos aprendido mitología y nos hemos reído mucho. Alejandro ha hecho muy bien su trabajo a pesar de las dificultades, a los niños les ha gustado mucho. El director Santiago Carbonell nos ha ayudado mucho y nos ha animado mucho. Nos parece una muy buena iniciativa para fomentar las humanidades ya que nadie les presta la atención que se merecen. By: gemmmiloki i AngeOOoooLLLlliiIIkkk

    ResponElimina
  8. Alexander Oppidum Romanum30 de maig del 2014, a les 9:10

    No tengo adjetivos para describir este teatro, ha sido una experiencia muy satisfactoria gracias al gran trabajo de todos, pero en especial al del director Santi y a los grandísimos actores acompañados de una inmejorable puesta en escena y a un público espectacular, si todos quisiéramos el teatro podría ser una gran actuación en grandes teatros.

    ResponElimina