dijous, 27 de març del 2014

Penèlop, els somnis, els oracles i la tercera avaluació

Fa uns dies acabàrem la segona avaluació, però no havia tingut temps de fer l'habitual valoració per ací. Aprofite que tenia un video-resum d'una activiatat que van fer els xicons de primer i que tenia pendent de publicar, per comentar-vos com us veig.


L'ambient és en general molt bó en els dos cursos i el ritme de treball normal. 
En primer hem hagut de separar alguna parelleta, perquè es distraien massa. Potser separem algú més els pròxims dies. I es que els resultats han baixat un poc. Ja tenim dos suspesos preocupants en llatí I. Seria el moment de buscar algún reforç, ara que arriba el parèntesi de setmana santa. No podem detindre'ns si volem arribar al capitol XIV. 
En grec hem parat una miqueta els temes de llengua per preparar diverses activitats amb els xicons del club de lectura, que están resultant prou interessants, com ara l'exposició que mostra el video de dalt, el taller d'epigrafia i el teatret sobre mitologia que estrenarem aviat. 

Una miqueta més soletes ens hem quedat en segon, sobre tot en grec II, després que ens deixara Yaiza. El que li va passar a ella és un exemple del que no es pot fer en batxillerat, ja que cal assistir a classe sempre, encara que tingam exàmens, i tractar de portar tot al dia. En grec hem avançat prou, a costa de veure molt per damunt els passatges més complicats. Esperem que al selectiu caiga un tros fàcil. En llatí alguns están relaxant-se i no treballen massa a casa. Compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada