dilluns, 10 de gener del 2011

Projecte Etwinning 2011: A short latin movie

Què tal si encetem l'any amb nous projectes? 
Com el que més ens agrada és el món de la faràndula i les noves tecnologies, què vos pareix si preparem un curt en llatí en col·laboració amb altres alumnes d'altres països?

Com savia que dirieu que sí, vos he apuntat doncs a un projecte europeu Etwinning titulat: A short latin movie, un curt que estará ambientat en la Roma clàssica i en el que apareixerán personatges parlant en llatí preferentement, potser amb subtitols en anglès.
En ell participarán els alumnes dels companys del projecte de l'any passat, l'extremeny Ángel L. Gallego (Montijo), les italianes Paula Cascione (Bari) i Conci Mazullo (Catània), i altres alumnes de companys nous: Klaus Karrer d'Alemanya i Funda Arslan de Turquía.
El projecte tindrá dues fases: enguany durem a terme el projecte Etwinning, en el que bàsicament crearem els personatges i composarem el guió argumental; durant el projecte Comenius, el proper any, farem l'intercanvi i farem el rodatge del curt en diferents locatzacions, principalment en llocs arquològics d'herència romana propers als nostres centres. 
De moment el que hem de fer és seguir practicant el llatí amb presentacions individuals, per  tal de conèixer el personal participant d'aquesta aventura internauta.
La plataforma que farem servir per penjar els nostres treballs i comunicar-nos virtualment és Twinspace, tancada només als membres. Podreu accedir amb Nom d'usuari:  Pseudònim gre collatí. Contrasenya: la de sempre :)
Les instruccions de tot el procés les teniu en aquesta altra pàgina.
Comencem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada