dilluns, 17 de gener del 2011

Premi Nacional Etwinning: victores sumus!

"Me he apuntado a esta asignatura porque dijiste que no había exámenes" es el que em va dir Iván, alumne de Referents clàssics, en començar el curs 2009-2010. El Bachiller no li va anar massa bé  a Iván, però a mi no em va caldre fer-li cap prova escrita per comprovar els seus progresos al llarg del curs. Curiosament, la resta del grup va treure també notes brillants que poc tenien a veure amb el rendiment d'altres matèries. 
El Premi Nacional Etwinning rebut fa no res, i del que hui m'assabente, pel projecte sobre referents culturals clàssics en el món contemporani, An ET winning project between us,  en el què vam participar durant la segona i tercera avaluació del curs anterior, em confirma la importància de la feina feta i la validesa dels resultats obtinguts en la nostra assignatura. A Iván i als seus inquiets companys, Núria, Paula, Víctor, Clara i Aranza, va dedicat aquest premi. Perquè sense ells no haguera estat possible aquella experiència d'ensenyament-aprenentatge que per a mi va ser ja un veritable premi. 

La satisfacció que tinc hui és a més a més doble, ja que dels deu Premis otrogats dos són per a projectes sobre clàssiques. A banda del nostre, el projecte Tandem organitzat pel company d'Albacete Rogelio del Oro, a qui felicite des d'ací per la feina, ha rebut un merescut reconeixement.

Video subtitulat per jerrymont.

Enguany no hem tingut  ni monstres ni referents, però hem volgut repetir aventura internauta 2.0, aplicada aquesta vegada a l'ús actiu del llatí. I ho fem gràcies a Montijo i al seu inesgotable professor Ángel L. Gallego, al qual agraïsc de debò per haver esdevingut professor en la distància dels meus xicons l'any passat, per haver-nos contagiat del seu entusiasme per la cultura grecoromana i les noves tecnologies i per haver comptat de noy amb nosaltres per a aquest nou projecte A short latin movie.

La pròxima cita, però, abans del Etwinning: el IV concurs on-line Odissea.

1 comentari:

  1. Felicidades Santi por la parte que os toca, siempre estáis en la brecha. Ánimo para seguir así.

    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina