diumenge, 14 de setembre del 2008

Novetats curs 2008-2009

Com cada any toca presentar el curs i les assignatures.
Ho fem des d'aquest blog, que servix des de fa quasi dos anys com vehicle de comunicació amb els alumnes i companys del món clàssic.

Enguany tenim algunes novetats, a saber:
 • Oreto Abel ens acompanyará de nou amb el seu particular somriure, a mi i als nous alumnes de 3r de Cultura Clássica, de Llatí de 4rt i 1er Batx A, així com als ja experts en llatí de 2n de Batxillerat.
 • A mi m'hauran de patir la resta d'alumnes que han optat per les lletres en 1er de Batxillerat, els científics que volen aprendre el perquè de les paraules, i les xiques valentes que no temen els discursos de Lisias en 2n de grec.
 • Comptem amb un nou blog, μικρός αγιαλός un diari d'aula per a tots els alumnes del Departament de CUC. Allí penjaran els seus treballs o qualsevol cosa que vullguen relacionat amb les nostres matèries.
 • Iniciem també amb els alumnes de 1er de Batxillerat les classes a distància de la plataforma Moodle. En aquesta Aula Virtual penjarem apunts i exercicis, obrirem un fòrum de consulta, una agenda d'activitats, etc.
Amb aquesta entrada queda doncs inaugurat el curs acadèmic 2008-2009.
Que les Muses ens acompanyen i ens inspiren a tots.

5 comentaris:

 1. Mucha suerte con el nuevo curso, Santi.

  Nos vemos por la blogosfera.

  Por cierto, no estaban tan mal los exámenes

  ResponElimina
 2. Espero que te vaya fenomenal en este nuevo curso. Te volveremos a seguir.

  Un cordial saludo.

  ResponElimina
 3. Hola, Santi. Soy Gustavo el de ateneanike y el laberinto de Creta. Suerte para este nuevo curso y me alegro que en tu Centro haya dos profesores de Clásicas, algo que debería ser común en todos los Centros, pero que desgracidamente no sucede así. Un saludo. Nos seguiremos leyendo.

  ResponElimina
 4. Por la blogosfera y donde haga falta, Javi. Es un alivio saber que estás de corrector!
  Enhorabuena, Antonio, por tu "capacitació". Con rap es una buena manera de "ir al tajo".
  Saludos, Gustavo. Suerte a tí también en tus empresas.

  ResponElimina
 5. Molt bon curs, Santi. Tenies raó i jo sense saber-ho: aquest curs seguirem la mateixa línia didàctica. Visitaré amb més tranquil·litat el teu espai moodle i els blogs (veig que n'ets un autèntic expert!). Serà tot plegat molt enriquidor. Moltes gràcies!

  ResponElimina