divendres, 27 de juny del 2008

Premis Cotes Baixes 2008

No podia acabar la temporada sense fer menció als Premis C.B. d'enguany.
Han estat molts els alumnes participants de diferents departaments, de secundària i cicles formatius, i el nivell molt alt. Felicite a tots i en particular al grup que ha representat el nostre departament de Cultura clàssica amb la pel.lícula Familia Lucentina.
Menció especial vull fer als 1er de Batxillerat pel detall que han tingut decidint cedir els diners del premi per al manteniment dels gossos abandonats de la perrera d'Alcoi.


Em sume als agraïments dels membres del claustre de professors del Cotes a totes les entitats públiques i privades que han fet possible, un any més, aquestos premis, un al.licient més per seguir millorant la tasca d'alumnes i professors.
Aquestos han estat els últims que presidia Manolo Gomicia. Aprofite ací per agrair-li, a ell i al seu últim equip directiu, l'ajuda prestada als darrers anys i, al mateix temps, per desitjar el millor al nou grup entrant.
Aquest sí és l'últim post de curs, definitivament.
A passar-ho bé.

2 comentaris:

  1. Gracias Santi por tu comentario. Ya te contesté en Mainake. Por cierto, las imágenes de tus alumnos en "El Club", una pasada, uno de mis programas favoritos, cuando lo podía ver claro...
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Salve, amice Santi: epistula electronica est ramoncidllati@hotmail.com.
    Hic tua labor admirabilis est; mihi placet
    tua productio "Aigialos" de expediente X. Lepidus est!!!

    ResponElimina