dijous, 17 d’abril del 2008

Sagunt 2008: crònica

Després de la jornada intensiva d’ahir a Sagunt hui cal ver la corresponent crònica:
Pel matí Afrodita i Lucynthia s’han espolsat la vergonya -i la pols del seient- i han arreplegat el merescut tercer premi Odisea 2008, un premi que supose els anirá molt bé ara que arriben les festes –deixeu algo, perquè teniu pendent la invitació, xiquetes!-.


La representació de l’Asno de Oro del grup TEAMUS ha estat molt divertida. Els actors han estat molt graciosos i l’adaptació de la novel.la amb l’acompanyament musical ha estat tot un encert.
Hem dinat ràpidament per començar els tallers a l’hora (finalment no hem pogut coincidir amb els alumnes de Carlet que participen en el nostre blog de llatí!). Els alumnes de la ESO s’han calfat una mica el cap fent càlculs i mesurant el temps, mentre que els de Batxillerat han aprés de forma didàctica algo més sobre la vida qüotidiana dels romans. Com nosaltres, les persones de l’Antiguitat es preocupaven molt per l’estètica, donant però solucions una mica diferents a les nostres, més naturals, i de vegades menys higièniques, aixó sí.
Malgrat els kilómetres, l’angoixa dels examens –alguns fins i tot s’han portat a l’autobús els apunts per poder repasar-, i les preses –un altre any provarem lo dels jocs i malabarismes!-, espere haja estat una experiència interessant per a tots. Personalment jo ho he disfrutat molt veien les caretes d’alguns mentre seguien curiosos les explicacions dels companys del Tempore Capto i de Conxa, als que agraïsc enormement per la seua paciencia i incansable entusiasme.



Feia quatre anys que no estava en els Ludi Saguntini i el Festival de Teatre. Si ja aleshores era un referent imprescindible dins del món de la cultura clàssica, amb el pas dels anys comprove, amb plaer, el formidable progrès de l’event. Les ganes i entusiasme dels organitzadors roman el mateix o potser, fins i tot, major, malgrat els complicats temps que patim.

Només en resta agraïr a la companya Rosa la col.laboració i a tots els xavals per la bona resposta.

4 comentaris:

  1. Som els alumnes de Carlet i companys de blog.
    Ahir el dia va estar molt bé a Sagunt. Esperem repetir l'any que ve!!

    Només volem dir-vos que vam estar esperant per coneixer-nos però sols vam poder coneixer al vostre professor!!

    Si voleu que quedem algun dia aviseu però per favor acudiu!

    Salve amici!

    ResponElimina
  2. Ave Iuno!
    A la pròxima tractarem d'organitzar-nos millor perquè es pugueu conèixer.

    ResponElimina
  3. Gràcies, Santi, per la vostra visita, per la vostra atenció i ... fins l'any vinent!Oscula plurima omnibus!

    ResponElimina
  4. A tú, Conxa, per l'esforç i el sentit de l'humor. Esperem poder retrobar-nos als Ludi l'any pròxim.
    Oscula!

    ResponElimina