diumenge, 16 de setembre del 2007

Qui serem i qué farem enguany?

Enguany per primera vegada tinc la satisfacció de repetir centre i estic plé de goig en saber que podré guanyar-me encara la vida ensenyant i aprenent llengües mortes, cotilleos dels deus olímpics i altres banalitats del món grecoromà en companyía de pocs, però plens d'entusiasme i vanidosos adolescents d'Alcoi. Tot i que no va cuallar l'optativa de Cultura Clàssica -agraïm al xaval que va fer l'intent de matrícula- el nostre Departament de CUC tindrá enguany més grups que l'any passat, gràcies a la nombrosa acollida d'alumnat en 1er de Batxillerat. La cosa queda del següent mode:
  • 2 grups de 1er de Batx humanístic: 1er C i D que farán només llatí, i 1r D que fará Llatí i Grec.

Els llibres de text són:

Lingua Latina per se illustrata. Pars I Familia Romana i Griego I ed. Oxford

Les classes consistirán básicament en lectures de les històries dels llibres, listenings i respostes per escrit a les preguntes de comprensió dels textos i exercicis (quadern d'exercicis "Exercitia latina"+ exercicis en línea intercactius penjats en les carpetes Lingua graeca 1 i Lingua latina 1 del menú del blog titulat materiae nostrae).
En la wiki anireu pujant les traduccions de grec i treballs de recerca sobre temes de cultura clàssica, història de Grecia i Roma, mitología, etc.

  • En 2n de Batx tindrem a Venus, Niki, Posidó, Pandoreta i Atenea, que volen repetir l'experiència, i dos companys nous valents que farán només llatí i per primera vegada!
Tot el material necessari per treballar el selectiu de grec está disponible en la carpeta Lingua graeca 2. Per a Llatí 2 esperem tindre enllestida la carpeta aviat.

Bonum initium vobis sit.
Καλή αρχή!

3 comentaris:

  1. Crec que crearàs grans deixebles amb eixos grups tan nombrosos, o siga que et desitge tota la sort del món i molt d'ànim per a l'inici del curs. καλὴ ἀρχή

    ResponElimina
  2. Χάριτας σοι ομολογώ, Javi. Ομοίως σοι εύχομαι. En realitat sόn grups reduïts, però són bona gent i crec que tenen ganes d'aventurar-se pel món clàssic.

    ResponElimina
  3. Santi, gràcies pels ànims que m'has deixat al blog: ja veus que t'he piratejat una imatge... Et desitge un molt bon començament de curs!

    ResponElimina