dilluns, 10 de setembre del 2018

Benvinguda 12


Curs nou, primer post.

Enguany tornem a compartir departament amb la nostra Lorena. Ella s'encarregarà dels xicons de llatí II, i dels alumnes de 3er ESO que participen en el Projecte Cotes Inter Pares, un nou repte que esperem funcione de meravella, malgrat el poc temps que ha tingut per organitzar-ho.

Jo seguiré amb:
 • els nanos de 1er d'ESO amb el Projecte Interdisciplinar TEATRE, continuant l'experiència del curs passat. Espere que ens ho tornem a passar bé duent a terme el taller per tal de desbloquejar-nos intel·lectual i físicament per poder gestionar les emocions el millor possible.
 • amb els valents xicons que han agafat el grec en 2n de Batxillerat, amb els quals, com de sovint, i a falta de noves ordres des de Conselleria, de moment seguirem dialogant, fins que sapigam exactament cóm queda el tema del selectiu.
En coneixerè també de nous:
 •  els pocs xavals de Llatí de 4rt ESO amb els que a banda da practicar la llengua farem alguna mena de taller de cal·ligrafia, seguint amb la trajectòria del projecte de caligrafia La Ploma de Safo; es relaxarem i gaudirem escrivint textos antics amb tota mena d'utensilis que fabricarem.
 • la nova generació d'humanistes de 1er de Batxillerat amb els quals seguirem la dinàmica d'anys anteriors. Enguany tenim un grup prou nombrós de 13 alumnes. Espere gaudim tots fins al final.

A tots i totes, benvinguts, benvingudes!

6 comentaris:

 1. Bon Nadal!!!Que vingen carregats

  ResponElimina
 2. Bon Nadal Santi!! Que pases unes bones festes!!

  ResponElimina
 3. Satisfecha con lo aprendido y estudiado en estos tres primeros meses, clases entretenidas y la materia no llega a ser tan complicada como se suele esperar.
  Disfrutad de estas dos semanas de vacaciones (podrían ser más)y feliz año nuevo!!!

  ResponElimina
 4. Unes classes molt dinàmiques i productives... Una forma divertida d'aprendre noves llengües!

  ResponElimina
 5. Ha sido un trimestre entretenido y cargado de cosas nuevas para aprender.

  ResponElimina