dimarts, 12 de setembre del 2017

SOM A L'INICI 2017...

Comencem un nou curs, i ja van... uf, he perdut el compte!
Pareix ahir quan iniciava l'aventura al Cotes i inaugurava al mateix temps este blog d'aula. Des d'aleshores hem anat canviant molts aspectes de la meua tasca docent a mesura que l'experiència em feia aprendre cada dia coses noves. Però l'emoció del començament i els nervis del primer dia es repetixen cada any. 

Hui he conegut als nous alumnes de 1er de Batxillerat, una futura generació de traductors, historiadors, periodistes, mestres i qui sap quin ofici relacionat amb les humanitats. Esperem pugam gaudir tots d'un bon ambient de treball i el curs ens resulte útil i interessant.



A les alumnes valentes de 2n de grec, donar ánims i confiar que arribem a bon port aviat, amb o sense Xefonfont. De moment seguirem amb ΔΙΑΛΟΓΟΣ i després passarem al corpus d'exercicis i textos.

En cultura clàssica de 4rt repetim el Projecte de caligrafia La Ploma de Safo encetat l'any anterior. Esta vegada gastarem més tinta. Som un grupet més nombrós, però espere pugam relaxar-nos con l'any passat escrivint textos grecoromans i bona musiqueta.

Un any més seguirem amb el taller de teatre, però amb alumnes nous. La novetat enguany és que tindrem un grup mixte d'alumnes de 1er i 2n ESO. Rebolica garantida.

Per segon any consecutiu tindré la sort de compartir Departament amb Lorena, encara que durant poc temps. Si l'any passat jo m'allunyava una temporada llarga de les aules per l'accident, enguany serà ella qui necessitarà substitut, mentre rebem al nostre Aris.

Benvinguts!
Salvete!
Χαίρετε!

1 comentari: