dimarts, 16 de setembre del 2014

Moodle

Χαίρετε!

Ja está tothom, i totdona, matriculat, matriculada, en l'aula virtual Moodle. Al nostre apartat clàssic trobareu els resums de gramàtica, models d'examen amb solucions, exercicis autocorregibles, videos, audios i les presentacions que ferm servir a classe.

Es pot encara accedir com a usuari invitat, ficant la contrasenya secreta (m..........s) que us vaig facilitar, però d'aquesta manera no queda constància de qui entra.

Si entreu a partir d'ara amb les vostres dades de matriculació (nom d'usuari: nom de pila+cognom. exemple: pepitogonzalez; contrasenya general: 12345cotes -ya la canvien en el primer accés!-), aleshores quedará registrat cada volta que entreu, els cursos que visiteu, el temps que invertiu, etc. És a dir us trindrem controlats a tot hora, je je.

No, en serio, açò servirà de criteri d'avaluació. Sol passar que els alumnes que més entren i aprofiten els recursos i participen en les activitats virtuals tenen millor rendiment acadèmic. Es pot aprovar sense haver entrat mai a fer cap exercici, però açò no sol passar.


Aixina que benvinguts al GRAN HERMANO MUDEL !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada