dissabte, 29 de maig del 2010

Ciao bambini

La d'ahir va ser una cerimònia d'entrega d'orles passada per aigüa. Però, com sempre, molt emotiva i, per suposat, plena de glamour!
Com altres anys, els alumnes van recordar els millors moments dels dos últims cursos de Batxillerat junts al centre, van fer als seus pares i familiars sentir-se orgullosos i a nosaltres, els professors, satisfets per la no sempre fàcil tasca docent.

A mi només em resta desitjar a tots molta sort en el selectiu. Segur que ho fareu de meravella, com sovint. Que sigau sent les mateixes bones personetes que esteu aprenent a ser. Ací teniu un amic.
Gràcies per la confiança depositada durant aquest temps, per la complicitat d'ahir al sopar i les abraçades inesperades.

3 comentaris:

  1. Cada volta que ho pense...crec que vos trobaré més encara a faltar.

    ResponElimina
  2. Santi gracies pels anims, de segur que ho aprovarem, gracies per aquestos dos anys, ara de cami a Italia... no et lliuraras de nosaltres tan facilment jajaja.
    un beset i una abraçada.
    LORENaa...

    ResponElimina
  3. GRACIES PER TOT ,pels ànims,per aguantarnos, per les explicacions repetides milers de voltes i una altra més, pels debats dels cinq minutets,i un llarg etcetera.
    Espere que els pròxims profesors que tinga siguen com tú, amb l'ànim en que ho fas i els nous métods.
    FINS PROMPTE!!!!
    Que encara ens queda un poquet.

    ResponElimina