dilluns, 8 de juny del 2015

Una ouija griega, μὰ τὸν Δία!

Quasi arribem....
In extremis, abans d'acabar el curs, hem aconseguit grabar i editar els videos que han servit com a treball final de la 3ª avaluació, que servia per a muntar nota. 
Han quedat guapets. A alguns els ha costat una mica més actuar i a altres sembla que están fets per al món de l'espectacle, però tots heu fet un excel·lent treball tant de composició com de performance.

Potser si el grau d'implicació i motivació haguera estat semblant a l'hora d'estudiar, les notes globals haurien estat força millors. Felicitar-vos a tots, en qualsevol cas, perquè haveu salvat els mobles, alguns amb unes qualificacions molt bones. 
Agraïr-vos també l'actitud i bon rotllo al llarg del curs. M'heu ajudat força a fer la meua feina. 
Us espere doncs a tots a partir de Setembre tant en llatí, com en grec. 
Bon estiu.

12 comentaris:

  1. Hacer estos vídeos ha sido una forma divertida de acabar el curso. En septiembre más ;)

    ResponElimina
  2. Ha sigut molt divertit, tant fer el video com el curs escolar. Així hem pogut saber que jugant es pot aprendre també. Ha sigut un plaer tindre-vos de companys i vos trobaré molt a faltar. Una besaeta a tots i bon estiu!!

    ResponElimina
  3. Aquest curs ha sigut un tant especial i diferent ja que hem fet varies activitats alternatives que han fet les classes prou amenes. L'ambient al grup ha sigut prou bo i això ens ha ajudat a tots per poder riures un poc. Gracies per oferir diverses activitats per aprendre a la vegada que ens ho passàvem bé, com el cluedo, el quien quiere ser millonario, ktl. Bones vacances, ens veiem l'any que ve! χαίρε!

    ResponElimina
  4. El balanç que m'emporte del curs és positiu. Tot i que he fet un poc el gos i en ocasions m'he dormit en classe, he aprés a parlar unes llengües precioses i he fet unes amistats excelents. Dit tot açò sols em queda donar les gràcies i desitjar un bon estiu. Fins a la pròxima.

    ResponElimina
  5. Este curso ha sido personalmente un poco difícil con latín, pero he tenido un buen profesor que ha hecho lo posible para que todos aprobemos. Hemos pasado muy buenos momentos en clase haciendo mini diálogos, las actuaciones de Santi leyendo latín han sido muy divertidas y gracias a eso hacia las clases amenas. Las películas han sido bastante buenas,teniendo en cuenta que eran de amor y no me gustan. El ultimo teatro a sido lo mejor porque nos hemos reído todos juntos y Santi ha tenido mucha paciencia con nosotros.
    MUCHAS GRACIAS SANTI :)

    Espero que pases buenas vacaciones y te lo pases muy bien.

    ResponElimina
  6. Hola a tots! El video ha estat molt divertit i jo crec que no fa falta que torne a repetir que m'ho he passat molt bé en aquest curs, tant en les classes com en les grabacions de videos perquè ha sigut un plaer tindre-vos de companys durant el curs. L'any que vé més i millor!! Bon estiu a tots!

    ResponElimina
  7. Hola, este año ha sido un año muy interesante que he aprendido muchas cosas nuevas y hemos hecho cosas muy divertidas como el taller de escritura griega a principio de curso y ahora al final el teatro de griego, ha estado lleno de cosas que nunca se me hubiera ocurrido hacer por propia iniciativa. Este año las clases tanto de griego como las de latín han sido muy amenas, porque me las esperaba mucho más pesadas y han habido cosas muy divertidas como por ejemplo cuando estábamos dando en latín las partes del cuerpo humano fue algo muy divertido y entretenido. El año que viene será duro pero lo espero con ganas.

    ResponElimina
  8. Ha sigut i serà un curs inolvidable. Hem aprés moltíssimes coses i encara ens queden per aprendre moltes més. Dóna gust poder compatir classes amb gent que té una idea de futur semblant a la teua. Som de LLETRES!!! Em dóna llàstima no vore-vos tots els dies este estiu, ja que al final ha sigut com si forem tots germanets i Santi el nostre pare... :) però crec que després d'aquest curs tan intens, necessitem descansar tots per a pillar 2n de Batxiller amb moltes més ganes i anar a per totes... Ens vegem d'açí no res... Bon estiu i besets ;)

    ResponElimina
  9. Hola Santi! Aquest curs ha sigut un curs molt intens. Hem aprés coses molt interessants sobre la cultura clàssica a més hem millorat els conceptes pràctics del llatí i hem descobert una nova llengua com és el grec. Encara que en moltes ocasions pareixia que no estava en este planeta si que estava atenent al que deies soles és que sóc un poc dispersa. Gràcies per aquest curs i per obrir-nos nous horitzons, ens veiem en Setembre!

    ResponElimina
  10. Ha sigut un curs ple de novetats, ja que, quan arribàrem, cap de nosaltres sabia dir una paraula en grec i pocs haviem donat llatí els anys anteriors. Avui som capaços de deduir l'origen de moltes paraules actuals i, a més, que ens meravelle la bellesa de Grècia. Per als que és el primer curs que cursem, he de dir que no esperava una acollida com aquesta. El millor d'aquestes classes han sigut els moments amb els companys, alguns dels quals ja es poden considerar amics.Les humanitats están infravalorades, ja que no tan sols es tracta d'estudiar, sinó també d'aprendre, i aquest curs em aprés de veres.
    Gràcies per tant.

    ResponElimina
  11. Un altre any que s'acabat pero que ens deixa amb un bon sabor de boca. Encara que pensava que repetir anava a ser una odisea no ha sigut així, m'ha servit per a millor un poc com ha estudiant i també com a persona. Ha sigut un curs molt bo en el que hem tingut temps per a tot, cosses bones i roïnes. Gràcies a tot el grup i a Santi per suportar-ho tot un any més amb la seua paciéncia que el caracteritza. Ara a pillar forçes per l'any queve! A disfrutar de l'estiu petita familia de lletres!!

    ResponElimina
  12. Bonus diem Santi, aquest any ha sigut difícl, per a uns més que per a altres obiament. Però ha sigut el any que ens ha fet més forts i ha sigut la porta que ens ha obert, cap al camí de la cultura, dels coneixements i on podem veure la diferència entre les persones cultes y les que no ho son. Gràcies per tot, senc escriure açó tant tard però no podia enviar-ho. Ja ens vegem l'any que ve :p

    ResponElimina