dimarts, 28 de febrer de 2012

O APOTOΣ: models de prova oral, calendari d'entrevistes i matriu d'avaluació

Al llarg d'aquesta setmana realitzarem per torns la prova oral de la 2ª avaluació. Consistirá en una lectura d'un text vist d'unes 15-20 linies i una breu conversació en grec. Per a aquesta segona part hi ha dos possiblitatats: fer la prova en solitari, comentant alguna de les imatges propostes, o en parella, improvisant un breu diàleg. Disposareu de 10 minuts per preparar-vos abans de l'entrevista.
Deixe ací un parell de models (A prova a soles, B en parella), calendari d'entrevistes i la matriu amb els criteris d'avaluació que empraré per a què us orienteu millor.
O APOTOΣ: prova oral + rúbrica


dilluns 1er pati: Javi+David
dilluns 2n pati: Laura + Ana

dimarts 1er pati: Álvaro + Iván
dimarts 2n pati: Paul + Sandra

dimecres 1er pati: Aarón
dimecres 2n pati: Ana

dijous 8'55 Paula + Aida
dijous 9'15 Ioana + Andrea
dijous 9'30 Cristina + Lia

dijous 1er pati: Tamara

divendres 1er pati: Luna + Judit

dilluns, 27 de febrer de 2012

Diceòpoli i Xàncies: video remasteritzat
En 2007, en col·laboració amb una alumna grega de la UA, vam preparar un video casolà d'un còmic del capitol 3 d'Athenaze que ens servia per repasar el text. Hui el presentem remasteritzat amb les veus de Ioana, Aida, Judit i Andrea, que han volgut fer aquesta gravació per millorar la seua fluidesa lectora. Estic segur de que amb aquesta pràctica han agafat més confiança a l'hora de llegir grec en veu alta.

dilluns, 20 de febrer de 2012

Ruta mitològica per València

El proper divendres anem a València a fer una xicoteta ruta mitològica en companyia d'uns alumnes venecians. Vos deixe ací l'enllaç al mapa de la ruta elaborat pels alumnes del company Pedro Luján i els corresponents audios. Les seues descripcions vos servirán d'ajuda.

Nosaltres ens limitarem a fer un recorrecut pel centre històric. Deixe alguna foto més per a que els que veniu aneu preparant la vostra exposició. Com l'edifici on están les Bacants está en obres i no es poden veure per culpa dels andamis, Ioanna i Andrea ens explicarán l'escupltura de Tritò.
Al tren prepararem alguna presentació en grec!
Porteu-vos bocadillos per dinar !!


Atlant
Tres Gràcies
Atlants