dimarts, 17 de gener del 2012

Activitats: Odisea, Domus Baebia, València

Comencem l'any amb moltes coses que fer i que contar-vos. Deixe ací la informació de les propostes d'activitats culturals per a les properes setmanes, per a que aneu processant-la.
  • Concurs Odisea: participarem un any més, durant la primera setmana de Febrer i en horari de classe, en un concurs a nivell provincial consistent bàsicament en una práctica de recerca d'informació i treball col·laboratiu en xarxa sobre cultura clàssica. Si guanyàrem passariem a la fase nacional! Enguany el leit-motiv és el viatje. Hi ha diversos premis. De moment necessite que formeu grups de fins a tres persones i em doneu un nom, a ser possible, grecoromà, amb el que voleu que faça la inscripció. Quan ho tingau, sisplau, escriviu als comentaris d'aquesta entrada les vostres dades.
  • Des de la  Domus Baebia en Sagunt em confirmen que tenen disponibles els seus tallers el dia 28 de Març. Si voleu que repetim l'experiència de l'any passat, digueu. El cost de l'activitat aproximat: 10-13 euros.
  • El 24 de Febrer venen a València uns amics de Venecia. Amb les alumnes de l'optativa de Referents Clàssics de 2n anirem a coneixer-los, al temps que preparem una xicoteta visita guiada pel centre de la ciutat. S'apunteu? Eixirem en tren a les 6.30. Tornarem per la vesprada. Caldrá preparar algún treball sobre mitologia que exposareu als xavals italians, tipus comentari del Neptù de la plaça de la Reina.