dimarts, 27 de setembre del 2016

BAIXA :(


Hola xiquets!
Gràcies pels desitjos de millora.
Dissortadament estaré una temporadeta de baixa. Em vaig caure de la bici aparatosament i tinc limitada la mobilitat. Perdoneu les faltes, però estic escivint amb la mà esquerra.

Deixe per a les cinc Muses gregues i Julien la presentació i exercicis de repàs del tema 13 que tenia pensat emprar estos dies abans de l´examen.


13 de ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Espere que vos envien prompte substitut i pugau seguir tots el curs amb normalitat.

Supose que la prova de Llatí I es posposarà. De moment teniu material per anar repassant al moodle. Recordeu que podeu entrar com a visitants!

Els de CUC podeu seguir escrivint en fang la vostra tauleta micènica.

Porteu-vos bé i fins aviat.

dilluns, 12 de setembre del 2016

ΠΟΥ ΕΣΤΙ; comencem!

A l'espera de que les autoritats educatives ens diguen com quedarà el selectiu o quins continguts hi haurà en la revàlida, comencem grec II on on vam deixar el curs passat.




dimarts, 6 de setembre del 2016

Benvinguda 11

Pareix ahir que començàvem al Cotes. I ja han passat 10 anys!
Comencem curs nou amb la benvinguda internauta de rigor.

Enguany compartim departament amb una persona especial, Lorena. Ella s'encarregarà dels xicons de llatí II, Llatí de 4rt i els nous de Cultura Clàssica en 2n i 3r ESO.  Segur que apreneu un fum i disfruteu amb les seues entretingudes classes!

Jo seguiré, amb molt de gust, amb:
  • les valentes xicones que han agafat el grec en 2n de Batxillerat. De moment seguirem dialogant, fins que sapigam exactament cóm queda el tema del selectiu. Espere que pugam reprendre els assatjos per tal de representar en públic el nostre divertit Musical de Letras!

Però també coneixeré alumnes nous:

- la nova generació d'humanistes de 1er de Batxillerat amb els quals seguirem la dinàmica d'anys anteriors. Ja tinc ganes de veure les seues caretes quan comence a parlar-los en grec!



- a més a més encetarem una experiència nova: el taller de teatre de 1er ESO. Espere ens ho passem molt bé fent el patllasso i col·laborem amb l'esperit del Projecte d'Innovació Educativa fent pinya i tractant de gestionant emocions el millor possible.

A tots i totes, benvinguts!