dilluns, 23 de novembre de 2009

Diceòpoli diu...

La propera setmana farem segurament el control de la lliçò 3. Els que esteu griposos, podeu ja anar repassant des de casa mitjançant l'aula virtual, com sempre, i amb aquestes dos noves propostes orals:
  • ascoltar, veure un antic video i, com que el sò és una miqueta cutre, intentar fer una versió pròpia de millor qualitat per substituïr-lo. S'accepten arxius en format mp3.
  • agafar el micròfon, conectar-lo al vostre ordinador i respondre a les preguntes de comprensió que trobareu en la presentació de sota. En cada diapositiva trobareu, punxant sobre el meu careto simpsonejat a l'esquerra, un text o un audio. Es tracta de que contesteu: aneu primer a "comment" i despres afegiu el vostre audio "record" (es podria també escriure una nota, però l'aplicació no deixa emprar el grec, llàstima). Vos heu de registrar primer, aixó sí. Si no vos aclariu, dimecres podem fer l'experiment en la classe complementària!


Si algú té gràcia per dibuixar i vol preparar algun altre còmic amb els nostres personatges grecs, podem preparar una altra presentació amb sò com l'anterior. I després l'afegirem als còmics llatins.